Her kan du se tidligere vindere afVejen til De Olympiske Lege

Vinder januar 2024: DGI Sydøstjylland Junior Syd

Det blev DGI Sydøstjylland Junior Syd, der vandt denne runde af Bridgestones Vejen til de Olympiske Lege. Præmien skal bruges på en gymnastikfestival i Italien i 2024, hvor hold fra hele Europa deltager. Festivalen hylder gymnastikkens fællesskab og glæde. Bridgestone ønsker jer en god tur.

Vinder november 2023: Lunderskov Boldklub U15 drenge

Lunderskov Boldklub U15 drenge vandt denne runde af Bridgestones Vejen til de Olympiske Lege. Præmien skal bruges på et stævne i Tyskland i påsken 2024 for at styrke sammenholdet for drengene, som består af omkring 20 spillere fra årgang 2009 og 2010.

Vinder marts 2023: Vonsild Fodboldklub U15 Pigerne

Det blev Vonsild Fodboldklub U15 Pigerne, der løb med sejren i denne omgang af Bridgestones Vejen til De Olympiske Lege og de 15.000 kr. Holdet tilmeldte sig med håbet om et tilskud til en udenlandsturnering i Göteborg. Som vindere af konkurrencen kan holdet se frem til en ekstra god oplevelse!

Vinder januar 2023: U16 Piger Støvring IF

Vinderen af Vejen til De Olympiske Lege for januar blev U16 Pigerne fra Støvring IF. Holdet skal bruge præmien på en rejse til Eastern Cup i Holland i påsken 2023. Som vindere af konkurrencen ser holdet frem til en ekstra god oplevelse.

Vinder november 2022: Løgum IF U17 piger

Vinderen af Vejen til De Olympiske Lege for november blev Løgum IF U17 piger. Holdet har en stor drøm om, at komme en tur til Verona Cup 2023, hvor de skal forsvare deres 1. plads og styrke det sociale på holdet. De fik indsamlet et imponerende antal stemmer ved at engagere lokalsamfundet i og omkring Løgumkloster i Sønderjylland og kan nu se frem til at nå deres mål til Verona Cup 2023 i Italien!

vindere af lunderskov boldklub september 2022

Vinder september 2022: Lunderskov Boldklub u15 drenge 

Det blev Lunderskov Boldklub u15 drengene, som løb af sted med sejren for september. Holdet samlede et imponerende antal stemmer og vil bruge deres pengepræmie til at deltage på et fodboldstævne i udlandet.

Vinder juni 2022: Brønderslev idrætsforening u14 og u15 pigerne

Det var Brønderslev idrætsforening u14 og u15 pigerne som vandt Bridgestones Vejen til De Olympiske Lege i juni. De valgte at bruge pengene på deres tur til Garda-land i Italien, hvor de skal spille turnering.

Vinder april 2022: OIK Hockeyskole

OIK hockeyskole vandt Bridgestone’s Vejen til De Olympiske Lege i april. Her skulle pengene bruges til nyt udstyr, så alle kan prøve at spille hockey gratis.

Vinder februar 2022: Svømmeklubben KVIK Kastrup

Svømmeklubben KVIK Kastrup vandt i februar udgaven af Vejen til De Olympiske Lege. Pengene skal bruges til lysudstyr.

Vinder december 2021: Bredballe IF

Bredballe IF blev de første vindere af Bridgestone’s Vejen til De Olympiske Lege. Her skulle pengene bruges til interiør til deres nye hal.