Stem her

Afstemningen er i gang! Der er masser af gode formål blandt deltagerne, så giv dine favoritter en stemme, så vi sammen kan støtte fremtidens sportstalenter.

Det er tilladt at stemme 1 gang pr. person om dagen via din mailadresse. Du får en mail med en verifikationskode. Vær opmærksom på, at den muligvis ender i din spam/uønsket mail indbakke. Hvis du oplever problemer med at stemme fra din arbejdsmail, skyldes det muligvis sikkerhedsniveauet i virksomheden. Prøv i stedet fra din private mail.

Konkurrencen løber indtil den 2. februar 2023 kl. 15.00. Klubben/holdet med flest stemmer vinder præmien på de 15.000 kr. Vinderen bliver offentliggjort og kontaktet i starten af februar 2023.

Vi tjekker løbende for systematisk snyd bl.a. autogenererede mailstemmer og fiktive mailadresser. Opdager vi snyd, sorterer vi de stemmer fra, der kommer fra den slags. Tilmeldte hold/klubber/personer der snyder, risikerer at blive udelukket fra konkurrencen. Læs vores konkurrencebetingelser for at se hvad vi vurderer, som snyd.

Tilmeld her