Sådan indstiller du din klub eller dit hold

For at deltage i Vejen til de Olympiske Lege og konkurrencen om en donation på 15.000,- skal du fortælle, hvorfor din klub eller dit hold skal vinde præmien. Det kan være, der er en træningslejr, I vildt gerne vil på, at I har brug for nyt udstyr eller at spilletrøjerne har set bedre dage.

Sammen med beskrivelsen af, hvorfor I skal deltage, skal du indsende et billede. Billedet kommer til at være i oversigten ifm. afstemningen og kan potentielt blive delt på Bridgestone’s Facebook-side – I bestemmer selv, hvilket billede, der skal repræsentere jer.

Husk at det i sidste ende er billedet og beskrivelsen, der kommer med ud på afstemningssiden og som skal overbevise folk om, at det er din klub eller dit hold, man skal give sin stemme.

Tilmeld jer herTidligere vindere

Vigtige datoer i denne periode

Tilmeldingen til denne udgave af Vejen til De Olympiske Lege starter den 1. maj 2024 og slutter den 30. maj 2024 kl. 23.59. Derefter starter perioden for indsamling af stemmer, hvor du og dit hold skal ud og hente stemmer for at vinde konkurrencen.

Perioden for stemmeindsamling løber fra 31. maj 2024 til 30. juni 2024 kl. 23.59. Vinderen er det hold eller den klub, der har flest stemmer pr. 31. juni 2024 kl. 23.59.

Afstemningen

Når tilmeldingsperioden er slut gennemgår vi alle tilmeldte. De der lever op til kravene, går videre til den offentlige afstemning. I får direkte besked via mail, hvis I går videre – i mailen får I et link til afstemningssiden, hvor I kan afgive jeres stemme.

Ifm. afstemningen tjekker vi løbende for autogenererede og systematiserede mailstemmer og sorterer stemmer fra, hvis vi oplever, at stemmerne ikke kommer ind på fair vis.