Sådan indstiller du dig, din klub eller dit hold

For at deltage i Vejen til de Olympiske Lege og konkurrencen om en donation på 15.000,- skal du fortælle, hvorfor du, din klub eller dit hold skal vinde præmien. Det kan være, der er en træningslejr, I vildt gerne vil på, at I har brug for nyt udstyr eller at spilletrøjerne har set bedre dage.

Sammen med beskrivelsen af, hvorfor du/I skal deltage, skal du/I indsende et billede. Billedet kommer til at være i oversigten ifm. afstemningen og vil blive delt på Bridgestone’s Facebook-side – du/I bestemmer selv, hvilket billede, der skal repræsentere dig/jer (dog skal du/I være opmærksomme på at undgå for mange virksomhedslogoer på billederne, da vi så ikke har rettigheder til at dele dem).

Husk at det i sidste ende er billedet og beskrivelsen, der kommer med ud på afstemningssiden og som skal overbevise folk om, at det er dig, din klub eller dit hold, man skal give sin stemme.

Tilmeld herTidligere vindere

Afstemningen

Hver anden måned gennemgår vi de hold og klubber, der er har tilmeldt sig konkurrencen. De der lever op til kravene, går videre til den offentlige afstemning. I får direkte besked via mail, hvis I går videre – i mailen får I et link til afstemningssiden, hvor I kan afgive jeres stemme. Samtidig deler vi afstemningen på Bridgestone’s Facebook-side.

Vigtige datoer i denne periode

Tilmeldingen til denne udgave af Vejen til De Olympiske Lege starter den 1. december 2023 og slutter den 1. januar 2024 kl. 23.59 2023. Derefter starter perioden for indsamling af stemmer, hvor du og dit hold skal ud og hente stemmer for at vinde konkurrencen. Perioden for stemmeindsamling løber fra 2. januar 2024 kl. 12.00 til 31. januar 2024 kl. 23.59. Vinderen er den person, det hold eller den klub, der har flest stemmer pr. 31. januar 2024 kl. 23.59.